Fysiotherapie

Als mens wil je graag bewegen. Een beperking in beweging kan vaak in de weg staan van dagelijks goed functioneren. Bij fysiotherapie staat het herstel van dit dagelijks goed bewegen centraal. U kunt hier bijvoorbeeld aan been bewegingen denken voor bij het lopen, of arm bewegingen voor bij het eten.

Welke klachten er aanwezig zijn is per persoon anders, de behandeling voor ieder persoon is daarom ook anders. De fysiotherapeut kijkt altijd eerst welke problemen u heeft, daarna wat het behandelingstraject zal zijn, en daarnaast welke oefeningen hierbij horen. Dit wordt met u besproken tijdens de afspraak.

Welke aandoeningen worden er behandeld

Een fysiotherapeut is een paramedisch specialist die zich richt op mensen met problemen van het houdings- en bewegingsapparaat. Daaronder wordt onder andere verstaan: aandoeningen aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Wanneer u moeite krijgt met het bewegen van deze lichaamsdelen is het verstandig om contact op te nemen met een fysiotherapeut.

Bij Fysiotherapie Sukul worden aan de hand van uw wensen en de laatste wetenschappelijk onderzoek een persoonlijk behandelplan samengesteld.  Of het nu gaat om een sportblessure of een andere reden van overbelasting, lichamelijke klachten vanwege een ongeval of ziekte of pijn door simpelweg een verkeerde beweging. Fysiotherapie Sukul kunt u helpen om weer beter te gaan bewegen.

Contact opnemen met de praktijk

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Het gemaakte traject heeft als doel de uw bewegingen te vergroten en de pijn te verlichten. Start dit behandelplan door vrijblijvend met ons contact op te nemen. U kunt daarnaast met ons contact opnemen over de tarieven, meer informatie hierover kunt u vinden op kosten pagina.

Voor andere vragen kunt u ook contact opnemen. Bel ons nu voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op door te whatsappen, bellen of smsen: