Wervelkolom Revalidatie

Heeft u ooit last gehad van een:

  • Lage rug hernia of nek hernia
  • Zenuwen de kelm zitten in de wervelkolo
  • Een verschoven wervel slijtage, ouderdom of een ongeluk,
  • Vastgezette wervels

Klachten zoals de bovenstaande zijn het beste te voorkomen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Uw fysiotherapeut staat voor u klaar om te voorkomen, maar daarnaast ook, na een complexe operatie, te helpen met het verder genezen & revalideren.

Rugklachten & pijn in de wervelkolom regio

Ondervindt u rugklachten? Een rug die niet heel een leven goed blijft komt vaak voor. Vervelend, want een verslechterde conditie, zwakkere spieren en onthoudede pijn in de rug kunnen resulteren in een algemeen negatiever dagelijks functioneren. Pijn kan constant en chronisch worden, en het is belangrijk dat mensen niet met hun pijn blijven zitten.

De rug is een complex orgaan en een belangrijk onderdeel in een mens zijn leven. Last in de rug kan ervoor zorgen dat u niet meer goed kunt sporten, moeilijk uw dagelijkse klusjes kunt volhouden, en een goede werksituatie dwarsbomen. Een slechtere rug kan daarnaast voor stress en spanningsklachten zorgen.

Herkent u zichzelf in bovenstaande situaties? Neemt u dan contact met ons op. Wanneer er bepaald kan worden welk behandelingsplan het effectiefste bij uw past, passen wij in samenwerking met u toe. Belangrijk is dat wij uw persoonlijke situatie goed analyseren, de analyse wordt daarom in de eerste sessie goed met u besproken.

Contact opnemen

Het gemaakte traject heeft als doel de uw bewegingen te vergroten en de pijn te verlichten. Start dit behandelplan door vrijblijvend met ons contact op te nemen. U kunt daarnaast met ons contact opnemen over de tarieven, meer informatie hierover kunt u vinden op kosten pagina.

Voor andere vragen kunt u ook contact opnemen. Bel ons nu voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op door te whatsappen, bellen of smsen: